tungnem

Nå har jeg hatt mobilen min i to år, og jeg hadde en akkurat likedan en før den. Og likevel hender det titt og ofte at jeg må trykke på alle knappene etter tur for å finne punktum. Det har liksom overhodet ikke gått noe automatikk i det der.
Må jeg inne med skråstrek hender det hele meldinga går gaiken.

Litt kjedelig på skolen akkurat nå.
Liste over ting jeg ikke klarer å uttale:
ressurs
klattladde
ekstravagant
integrert
same time
regissør

1 kommentar:

Anonym sa...

Du kan trøste deg med at jeg har funnet en konsekvent talefeil hos meg selv. Eller - ikke talefeil, men knotefeil. Dette er en arv fra min intellektuelle far, da denne talefeilen først og fremst involverer fremmedord, såkalte -ismer. (Den kan ikke stamme fra mammen min, hun brukte hele morgenen i morges på å le seg i hjel av at pappa hadde knust en tissepotte.)Æniveis: Pappa er fra Kristiansand, så disse -ismene blir uttalt med et veldig trykk på - nettopp - ismen. FeminISmen. IndustrialISmen. Dette ble litt vanskelig å forklare skriftlig. Egentlig en helt bortkasta comment. Men men. Du er ikke alene om litt taleproblemer, i alle fall. Ha en fin dag, Siljemor.

Klar for magasinering

Jeg er hjemme og er syk. Jeg vil sove og er slapp og vil ikke sove og er lei og vil gjøre ting men klarer ikke gjøre ting. Jeg har ikke st...