heglebålg

Jeg har vært i Stavanger og besøkt Silje II i helgen, eller Silje I, alt ettersom.
Der har jeg blant annet vært på RingenesherreExtendedVersionMaraton. Det tar elleve timer det, uten bonusmaterialet. Og så dreiv folk og snakket om en konsert, og så dreiv de og snakket om Arab Strap, og jeg har jo aldri vært noe flink å legge to og to sammen, men plutselig var jeg på Arab Strap-konsert, og det har jeg jo ikke vært siden jeg og mitt livs lys& hjertes ledestjerne (ifølge mannen med innestemmen)bodde i Berlin. Og på den konserten hadde jeg på meg akkuret samme genser som denne gangen. Ha!
(Og da må jeg nok også nevne at skjørtet jeg hadde på meg var avbildet i det Plan B som lå foran oss på bordet. Ikke samme modell, men selvsamme skjørt, for det er sydd av Grrrly Maria på Scenario, og det finnes bare ett.)
Fin konsert begge gangene.

I dag lurer jeg meg på om jeg ikke rett og slett skal unne meg litt takeaway.
Og litt avislesning. Hehe, å det skal bli stas.

2 kommentarer:

A sa...

Fantastisk morsom blogg du har :o) Jeg slenger meg inn i vi-som-snikleser-fremmedes-blogger-og-legger-igjen-kommentarer-der-klubben.

Anonym sa...

Hei, kjære Silje. Østen sier han har på den samme genser som han hadde igår. Og i forigår. Og dagen før der. Er det et tegn?

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...