rasende spennende overskrift

Dette må nok passere som en vårdag. Helt klart. Skjønt i Kirkenes ville dette vært en helt adekvat sommerdag, særlig at vi nedjusterte målet for en sommer fra å få brukt sommerkjolene som henger i skapet, til å gå uten longs mange dager på rad. (riktignok går jeg som sedvanlig i to ullongser, men det er ikke relevant i sammenhengen)
Jeg driver og henger bort vinterjakkene. Før om årene puttet jeg alltid penger i lommene på vinterjakkene som skulle henges bort, for å glede meg selv når jeg tok dem frem igjen. Det var litt som å få penger igjen på skatten. Nå har jeg ikke lengre råd å drive å subsidiere meg selv på den måten. Jeg får kanskje finne noe annet å putte i lommene.
Det hadde vært fint om jeg fant strykejernet vårt i lommen på en av sommerjakkene som jeg nå skal ta frem, men det er lite sannsynlig.
Det er meg et mysterium at det har klart å bli så borte som det har blitt.

4 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

For en god ide å putte penger i lommene! *noterer*

frk. Figenschou sa...

men bare på for eksempel sommertøyet ELLER vintertøyet ellers driver man bare å flytter mynter rundt fra forskjellige lommer.

Anonym sa...

Når man legger bort klærne heter det: " Husk å tømm lomman"! Når man tar klærne fram Igjen. "Se etter om det ligger en hundrings i lomma"! Hvor er logikken?

frk. Figenschou sa...

kanskje logikken er at man vet at man ikke er helt til å stole på?

Klar for magasinering

Jeg er hjemme og er syk. Jeg vil sove og er slapp og vil ikke sove og er lei og vil gjøre ting men klarer ikke gjøre ting. Jeg har ikke st...