fyfan Æ! fyfan!

æ på kontore bare satan altså!
Og alt dette på et veldig entusiatsisk vis, jeg har fått uannagjort en helt sinnsyk mengde med Overhengende i dag. Som har blitt mer og mer Overhengende, og som jeg skulle starte litt med i går, bare at da var jeg litt syk, men mitt legemiddeldrevne immunforsvar har kvitta seg med hva nå det var, og den som ser meg nå ser at jeg banker både i og under bord, men effektiviteten! Voi herran loid som jeg har unnagjort i dag.
Det er så deilig. Nå er alt som er rent kontoristarbeid avsegstyrt. Eller nei nå lyver jeg, men det er avkrysset og satt i boks og påbegynt sånn at det blir sjølstyrt fra nå av.

Jeg har også påbegynt og også avbrutt arbeidet med å bestille deler til macverket, noe har jeg bestilt, men eBay har fanget meg i en uendelig løkke av Denne epostadressen kan du ikke bruke for den er allerede registrert, gjenopprett passord? og Denne epostadressen er ikke registrert, kan ikke sende passord. Som vanlig/forventet, med andre ord.

om en halv time HJELP! Jeg må jo gå på skolen! ok, nå ble det litt mer stress enn planlagt, men om en halvtime skal vi ha møte på skolen om masteroppgaven, om jeg er uheldig styrtes jeg inn i voldsomt tidkrevende arbeid der nå NUH, det skule jeg gjerne unngått, for det er fortsatt endel tidkrevende arbeid igjen på lista mi, men iallefall har jeg oversikt og det er så vanvittig deilig.

Ingen kommentarer:

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...