Nyheter!

Men her driver jeg og surrer om skuldre og kofterygger og så glemmer jeg jo det vesentligste: jeg har jo kjøpt hus! Og ny mac!
Posten er flyttet fra noe som ligner på sentrunsnært og ned på hurtigrutekaia. Nesten. Iallefall dernedi. Og ettersom vi har noe som ligner på liten storm i de snorrette gater som vender mot havet (lunere i le) måtte jeg rett og slett snu på veien mot den forjettede macen. Jeg skjønte da jeg kom over haugen til Haganes at dette går ikke, og verre blir det nede på sletta ved Byggmakker.
Istedet gikk jeg hjem og måkket gårdsplassen som vi måkket i går kveld og som onkel måkte i morrest. Nå skal jeg ut med sneskufla igjen.
Og tenke på macen min, den venter nok på meg.
Jeg hører et fly over byen som prøver å lande, men det har nok ikke sikt.
Hvis ikke det er flyet til Vardø som endelig kom seg opp, facebookfeeden min har yret med bilder innenfra det flyet.
Og enda har vi bare frisk bris. Haha.

Og hus ja! Det var stas. Vært i banken og skrevet kontrakt i dag. Fint hus var det og. Utsikt og badstu og en garasje som aldri har vært garasje for han som bygde den ønsket seg så voldsomt bli men fikk det aldri. Skikkelig romslig skjå, altså.

Når man har kjøpt et helt hus blir en overpriset mac ganske billig.

2 kommentarer:

Rødhette sa...

Stas! Gratulerer masse! :)

frk. Figenschou sa...

Jippi!

Siden sist (som er ca 16 timer siden)

Vi har fått ny kran på badet. Den forrige brakk for noen måneder siden, men det har vært mulig å bruke den ved hjelp av en vaskeklut. (Jeg o...