Kårånna versus superpower

Jeg vet ikke helt hva jeg synes om denne nye bloggdesignen. Det jeg vet er at jeg hater alle endringer på alle nettsider jeg bruker, som i at hvis NRK får ny design så hater jeg det intenst og bestemmer meg for å slutte å bruke NRK. Men så venner jeg meg til det.
Men jeg liker ikke at man må klikke seg inn på hvert enkelt innlegg. Det har jeg aldri likt med andre blogger heller, jeg liker at alt ligger der og man kan rulle nedover. Og jeg finner ikke helt en layout som er fin og som fikser det.

Jeg siter og venter på svar på en koronatest jeg tok på mandag. Alle bare Jeg fikk min dagen etter! og her sitter jeg og hele uka har gått. Det som er litt tøvete med det er at jeg hadde egentlig en time på ørenesehalsOGØYE i dag, men dit fikk jeg jo ikke komme på grunn av koronatestet, ikke klarert.
Og dit skal jeg (helseopplysninger, så kontroversielt!) fordi jeg endelig gikk til legen og sa at jeg var så lei av Superpower:forkjølet, og at det ikke funket med hverken jobb eller familieliv. Jeg maste meg vel litt til det, det virker ikke som om noen med profesjonsutdanning synes Superpower:forkjølet egentlig er noe særlig til problem, og det er greit. Det er forkjølelser, ikke hjerteinfarkt, jeg skjønner det. Men for meg er det plagsomt så jeg tar ansvar og maser meg igjennom. 
Det artige er at da jeg hadde kreft tok det vel tre måneder før jeg fikk time men ørenesehalsOGØYE (de kunne kanskje bare skiftet navn til Hode? Eller skalle. Skalle, ikke hjerne. Hallo, du er kommet til skalle-ikke-hjerne, hva kan jeg hjelpe deg med?)satte meg opp etter bare noen dager. Så det var jo fint. Bare at jeg ikke kunne gå for etter en hel uke er det fortsatt ikke kommet svar på koronatesten og det hadde vel ingen forutsett. Men jeg har ringt. Den er ikke borte. det jobbes med den. Så det er bare å oppdatere, oppdatere, oppdatere prøvesvarsiden. Juhu.
Får man svar i helgen tro, om den ikke kommer i dag, eller er det mandag som gjelder? 
Begynner å bli bittelitt lei her nemlig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jo, sjølv om ikkje eg heller likar endringar på nett, som du, så er denne nye sida fin. :-) Håpar du får raskt svar og at svaret er nei, ikkje smitta! Og så må alle andre forkjølingsplager fordufta - som dogg for sola. :-)

frk. Figenschou sa...

Fikk svar fredags kveld, neida, ikke korona. Så nå slipper det meg nok inn på Hode.

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...