Det spennende livet i Gokk

Jeg har bestilt en lasso. Det var vel i starten av mars, hos min vanlige lassoleverandør. De sa greit, vi sender den neste gang det går post herfra. I midten av mars sendte jeg en mail og spurte når posten gikk, fikk til svar at nå er posten gått. Jubel og hurra. Mer er det jo ikke å juble for her i gokk, så man tar det man får. 
Lassoen skulle til Tromsø, så da måtte den sendes til Oslo først. Fra Karasjok. Der måtte den ligge ganske lenge, for det tar nok litt tid å arrangere skyss til Tromsø. På lørdag, etter en måned, kom den til Tromsø og ble hentet på post-i-butikk av en som jobber der som de skal ha lassoen. Enda det står leveres på døra.
Der det står ting. I sporingskoden mener jeg. 
Og da viste lassoen seg å ha blidd til reinskinn, tinntråd, sennatråd og hornknapper. Det har jeg ikke bruk for, og ikke hun som skulle ha lassoen heller, men det har derimot en annen som jobber på samme sted som lassomottakeren, så hun ble nok glad, slapp å hente det på post-i-butikk sjøl og alt, hurra, men hvor er lassoen? Si det. Jeg har både mailet og ringt litt i dag men det er ingen som svarer så jeg kan jo bare sitte her på kontoret og gjette litt da. 
Ikke at jeg har noen alternativer, så jeg gjetter ikke på noe spesielt. Kanskje at den ikke er sendt. 

Jeg har lyst på ny lassoleverandør.

Og så har jeg gjort om på bloggdesignet igjen i håp om at knappene skulle komme tilbake, men det gjorde de ikke. De ligger som aktive i utformeren, det står at de er der, og jeg HAR prøvd å fjerne dem og legge dem tilbake, men ikke. 
Det er litt kjedelig å blogge uten respons.
Ikke at jeg har noe speielt spennende å blogge om da. Se over.

Ingen kommentarer:

plopp plopp plopp og en annen plopp

I dag har jeg brukt alt for mye av dagen på å få kjøpt bobleplast. Det lyktes meg ei.  Først prøvde jeg hos KEM, Kunstnernes eget materialut...