2P?

Eksstesøstra matematikeren sa igår at jeg aldri har spurt om hun kan få meg gjennom førsteklasse mattepensum på to dager, men at om the Stig passer Jendor så burde det gå fint. Hun mente at om målet bare var å stå burde det holde å ta med kalkulator, trenger ikke lese først. Menneh, hun er jo matematiker.  Hun klarer ikke helt sette seg inn i hvordan det er å ikke være matematiker.
Hun holder på med dette hele dagene, jeg stabler pinner. Og kalkulator? Kommer noen til å forvente at jeg lager grafer?
Jeg forsøkte å finne et eksempel på en matteeksamen på nett, for å se hvordan jeg egentlig ligger an, men alt er jo forandret fra dengang jeg selv gikk på gymnaset, jeg kjente ikke igjen en eneste kode. Altså, da jeg gikk het det matte vk1 eller noe sånt, men nå heter det p og r og s og gådd nåvs.
Jeg måtte spørre facebook til slutt, som kunne informere meg om at det heter P, men at de nå har det i to år. To år!
Heri ligger problemet med å blande drømmer med det virkelige liv, skal jeg ta en titt på førsteklasseeksamen P, andreklasseeksamen P, som ikke eksisterte da jeg gikk på gymnaset, eller skal jeg finne fram en gammel vk1-eksamen?
Jeg blir helt stressa i kroppen. Jeg tror ikke dette var helt rett måte å gripe marerittet an.

3 kommentarer:

Rødhette sa...

Det het MN2 og MN3 da jeg gikk på videregående, tror jeg. Matte naturfaglig. Jeg hadde til og med diff.ling. som valgfag! Differensialligninger! Som valgfag! Og jeg tror jeg gjorde det relativt bra, men det kan være selektiv hukommelse, naturligvis. Gi meg et eneste 2. og 3. klasses mattespørsmål i dag, og jeg kommer til å se dumt tilbake, for jeg har glemt alt! Skuffende ...

Rødhette sa...

Nei! 2MN og 3MN, het det! *klaske panne*

frk. Figenschou sa...

hm ja det var vel kanskje noe sånt det het da jeg og gikk. men jeg hadde ikke matte, jeg hadde samfunnsfag. og kjemi.

Bra

Det ble en veldig fin tur til Oslo. Det visste vi jo. Det var jo det som var planen. Og Oslo hadde vår og småsko og finvær og det trenger ma...