Joda joda, hei hei

I dag fikk jeg litt mild påpakning fra Tanakofta om oppdateringsfrekvensen her.

Jeg juler. I mild grad. Har bakt pepperkakehus og spekulasi og ellers mottatt det meste i foræring. Veldig, veldig glad for det.
Jeg har kjøpt noen julegaver.
Jeg har kjøpt svibler og julenek. Jeg leter etter de som selger furutre for i mitt fravær har alle gått over til å selge bare gran og ærlig talt, vi bor i Finnmark.
Jeg har fått et lite stipend fra samene, til min overraskelse. (Altså, jeg hadde søkt. Men det er mange om benet og jeg har vært både kritisk og faller utenfor rett måte å lage samisk kunst på for tiden. Men! Dáiddár Figenschou lea ožžon ávnnas-, mátke- ja bálvalusstipeandda.)
Jeg har pottet om noen planter. For vi skal feire jul her og min mor har forlangt at det skal være koselig og planter som står og nærmer seg døden er ikke koselig, tror jeg.
Jeg har påbegynt en slags kjøreplan for jul og førjul.
Det må ryddes, men det rotes hele tiden så det må utsettes så det ikke må gjentas.
Jeg har hatt besøk av Kajeksa og det var veldig fint. Jeg murer meg litt inne for tiden og da er det fint at noen kommer innenfor murene og hilser på.

Jeg blogger riktignok ikke så mye, men dere vet. Det blir så bra som det blir og bra nok blir det uansett.

1 kommentar:

ALL VERDAS sa...

Ja, bra nok uansett! Det er alltid passe ofte og alltid kjekt å lesa. Eg er meir redd for at det blir for mykje stress, dårleg samvit eller kva det no er som plagar folk som bloggar, for då kan det vera at du bestemmer deg for å ta pause eller t.o.m. slutta - og det hadde altså vore veldig veldig trist! Så hald fram akkurat så ofte og så mykje at det berre er kjekt og ikkje noko stress for deg!

Fremmelig drift

Jeg driver altså med en form for glassmalerier eller bevegelige bilder for tiden. Jeg legger skjellakk og akryl, noen ganger også potetmel, ...