*poff*

I dag har jeg, istedet for å være på jobb og ha dårlig samvittighet for at jeg ikke utretter noe, vært hjemme og fiksa saker. Dét ender også ofte med at jeg får dårlig samvittighet for at jeg ikke utretter noe, men i dag var jeg så fornøyd med meg selv. Ikke sløvet noe, fått gjort masse!
Så begynte jeg tenke etter hva det var jeg hadde fått gjort. Hva da?
Eh...
Ingenting, faktisk. Men jeg kunne heller ikke huske at jeg hadde sløva så mye? Hva hadde jeg egentlig gjort? Jeg skulle gå og handle, det hadde jeg ikke gjort. Så skulle jeg sette på en klesvask, nei, det var heller ikke gjort, og heller ikke hadde jeg vært ute og hengt opp lysslyngen jeg fant i pappas julepyntesker. Jeg skulle bake pepperkakehus, men det hadde jeg ikke gjort for jeg hadde ikke vært og handlet. Og så skulle jeg gå ut i skjåen og leite etter en passende planke og gjør den om til ei hylle i kjellertrappa der vi kunne ha skruer. Og det hadde jeg heller ikke gjort. Jeg måtte også lete etter hylleknekter, ikke gjort.
Høh.
Dagen før, derimot, hadde jeg jo både hengt opp knagger og ryddet gangen og vært i byen og kjøpt ny matte. Og gått igjennom all julepynten fra pappas hus og kasta masse ødelagt. Og pynta et vindu til jul.
Og denne følelsen av energisk utretting har jeg nok tatt med meg inn i denne dagen også. Uten å gjøre noe.


Jeg aner fortsatt ikke hva jeg har brukt dagen på.



1 kommentar:

ALL VERDAS sa...

Kjensleg! Du er så flink til å setja ord på saker og ting for meg! :-)

wasserbecher vesikuppi cups of water

Jendor har fått vannkopper og det er selvsagt ikke særlig praktisk når man har mye å gjøre på jobb, og ikke kan gjøre det viktigste fra hjem...