Er det vår der dere er?

Jeg har vært en tur i Oslo med familien og familien. For jeg fyllte jo førti! Og egentlig skulle vi til Syden men så Omstendigheter og så skulle vi til Sari men så Omstendigheter så mamma spanderte hotell i Oslo der hun holder til. Der var det vår. Og Jendor ville bare bo hos mormor (æ skal sove i den HÆR senga!) så vi hadde barnevakt to dager på rad og det har aldri skjedd før. Vi gikk tur. Vi spiste lunsj. Vi så utstillinger. Vi skulle gå ut på kvelden og det tvang vi oss jaggumeg også til men gikk hjem så snart den ene ølen var drukket opp. Trøtt. Vi dro og hentet vårt barn som ikke lengre ville vite av oss.
Nå vurderer jeg om jeg ikke skal ha jubileumsår istedet for bare den dagen. Et år med feiring og markering. En paneldebatt eller to og et par workshops, stedlige markeringer og sånt. Føler at jeg fortjener det.

Nå bruker jeg tiden på søknadsskjemaer som forsvinner mens man fyller dem i, vedlegg som blir borte når man sender inn søknadsskjemaet, advokater, rammeverksteder og forsikringsselskaper. Mandag på jobb med andre ord. Skikkelig. Skikkelig. Og det har det vært fint å ha en pause fra.

3 kommentarer:

underveis sa...

Gratulerer med dagen! Fint du fant litt vår og litt fri! Det er vår her jeg er - det er nesten der du var. Sterkt etterlengtet.

ALL VERDAS sa...

Kjekt å høyra frå deg att! :-) Gratulerer hjarteleg med den runde dagen! Kan me gratulera med omstendigheter og, sidan du nenmner det? Følgjer me deg, så følgjer me deg. :-)

frk. Figenschou sa...

Haha. Nei ingen sånne omstendigheter. Skulle tatt seg ut, jeg er jo førti.

wasserbecher vesikuppi cups of water

Jendor har fått vannkopper og det er selvsagt ikke særlig praktisk når man har mye å gjøre på jobb, og ikke kan gjøre det viktigste fra hjem...