Papperslaus

Mens noen venter på Jesu oppstandelse, venter jeg på papir. Og blekk.
Jeg trodde jeg var ferdig med å vente på papir, for det kom jo, men etter at jeg hadde skrevet under og sjåføren var forsvunnet ut døra, så jeg at jeg hadde skrevet under på at jeg hadde mottatt to kolli og der sto jeg med ett.
Så måtte jeg løpe etter fraktbilen i bare tøflene, og heldigvis kom han ikke ut på E6 før han så meg,  så vi fikk diskutert dette litt og han skulle ta det opp med sjefen og sjefen skulle ringe meg og etter en stund ringte jeg sjefen og sjefen sa at hmmmm dette var rart, og det er det jo alltid, men etter en stund fant sjefen ut at den andre kolliet ikke var sendt fra Oslo så det skulle jeg få på mandag,
som var i går,
og i dag er det tiiiirsdag,
og snart har jeg tenkt å ta påskeferie så da kan de bare sitte der og puge på papiret mitt, for det kolliet jeg fikk inneholdt papp og tape og leire.
For dessuten venter jeg på en forsendelse med blekk, (blekk, trykkpapir, overheadmaskiner og tegnebrett, er det egentlig riktig å kalle seg samtidskunstner?) og den har forventet leveringsdato 26te april, og jeg bare 26TE APRIL!!!, hvorfor i all verden er jeg grei og støtter opp om nasjonalt næringsliv når det tar to uker å sende en blekkflaske?
Neste gang blir det Jacksons, under tollgrensa.
Så nå sitter jeg på kontoret og stirrer på en pakke tape og skriver litt på klagen til bankogfinansklagenemnda, kapittel førtiseks.

Kanskje like greit at det er påske straks.




Ingen kommentarer:

plopp plopp plopp og en annen plopp

I dag har jeg brukt alt for mye av dagen på å få kjøpt bobleplast. Det lyktes meg ei.  Først prøvde jeg hos KEM, Kunstnernes eget materialut...