Ferieliv.

Så det som skjer når man har ferie er jo både at barnet blir sykt og må være hjemme og at man selv må en tur på jobb. Og det er helt fint det altså, eller, ikke for det stakkars barnet såklart, men egentlig syntes han også det var greit med en fridag, og jeg har jo hadd denne jobben noen år og vet at helt fri ikke er et gode, så det er fint. Alt er fint.

Jeg har fått en ny tegnekommode. Den er, som alle tegnekommoder, enorm, så nå må jeg ommøbelere kontoret og nå blir det altså trangt her folkens. Det har det vært lenge, men nå blir det som å sitte og jobbe på overskuddskottet til en møbelbutikk. Men med tegnekommode da. Og så må jeg sende noen fakturaer, og det blir jo alltid litt sånn: hei, du kan sende fakturaen på vederlag til sånn og sånn adresse. Og så spør man, for sånn er man skapt, og hva med den avtalte summen for arbeidet? Istedet for bare å sende den fakturaen. Også. 
Og så må jeg prøve å reklamere på diverse facebooksider for utstillingen min som stenger lørdag. Det blir deilig når det ikke vaser folk rundt der inne lengre for da skal jeg jobbe litt der igjen. I ferien. 
Og oppdatere hjemmeside. Og diverse. Og innimellom, når jeg har lyst, skal jeg la være, og være hjemme og veve og potte om planter. Og passe hagen. Og det er stas.

Ingen kommentarer:

plopp plopp plopp og en annen plopp

I dag har jeg brukt alt for mye av dagen på å få kjøpt bobleplast. Det lyktes meg ei.  Først prøvde jeg hos KEM, Kunstnernes eget materialut...