Den nye stilen

Jeg skal lese søknader fram til 17. januar så med mindre det skjer noe veldig spennende på privatfronten så kommer det til å gå i MYE av det samme her på bloggen. Og om de siste årene har lært meg noe så er det at hendelsesrikt privatliv er noe man helst vil unngå. 
 
I dag satt jeg opp vinduet mens jeg gikk til lunsj, det er tyve minus ute så jeg foretrekker å lufte mens jeg selv er en annen plass. Det jeg glemte er at alle som skal noe her står på tomgang og kjøreskolen i andre etasje også står på tomgang så da jeg kom tilbake her luktet det herlig friskt av 200 kubikk eksos her inne. 
Verdens beste miljø for maratonlesing av tekst.

Jeg foretrekker egentlig å klippe meg når det går mot vinter. Andre tar jo sommerklippen, men jeg vil helst slippe å ha håret i knute under skinnlua for når det er tyve minus og kaldere får jeg sånne frostbitt i panna. For da får jeg ikke lua ordenlig ned i panna, sant. Den ligger oppå knuta og svever. Tradisjonelt bretter man jo et ullskjerf og vikler det over panna når man går i skinnlue, men jeg vil helst ikke se så arkaisk gammelsamisk ut. Det får være måte på. 

Sånn. Akkurat SÅ spennende blogginnlegg kommer det til å bli framover. 

Væsågod.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dette var flott, haugen på spennande nok for meg! Eg burde kanskje ikkje seia det, men medan eg las, slo ein heilt ny tanke ned i meg. Eg skjønar at det blir færre folk i landsdelen. Eg er sterkt i mot sentralisering, og eg synest det er så trist at nordlendingar og dei nordanfor der, flytter sørover. Det er så fint der nord, eg vil at det skal bu folk der, me treng at det bur folk der. Så derfor, at folk forståeleg nok dreg sørover, var ein splitter ny tanke- som eg eigentleg ikkje vil vedkjenna meg. Men det var den dulten som er i vegen i 20 minus og så førebuinga med vinterolympiaden i staden for sommarklypp. Eg gler meg til bloggen i vinter! 😊😊

frk. Figenschou sa...

Jeg synes mørket er verre enn kulden egentlig. Men jeg øver meg.

Påsken kom, sannelig

Det er påske. Jeg vet at vi har påskepynt en plass, jeg tror også jeg vet hvor. Den har ikke kommet opp på grunn av vannkopper, ikke at det ...