å søkes for leverans

Avogtil når man er i Sverige får man en lapp i postkassa der det står "vi har sökt dig för leverans". Og så var man liksom ikke der, og nå kan man hente pakken sin på postkontoret istedet.
Jeg skriver "liksom". For det kan godt være at man var der. Stort sett var man der. "Vi har sökt dig för leverans" betyr nemlig ikke at noen har banket på døra med en pakke i hånden. Det betyr heller ikke at noen har prøvd å ringe deg på det telefonnummeret du oppga da du gjorde bestillingen og betalte for hemleverans. Det betyr ikke engang at noen har stått utenfor porten, innsett at det ikke finnes ringeklokker nede på gateplan, og helt sånn midlertidig glemt at de kommer seg jo inn i bygget for posten leveres jo i et sånn lite hull i ytterdøra eller postkasse og DA er det ikke noe problem å komme seg inn, og gått igjen (men på mystisk vis klart å legge igjen en lapp i postkassen som de jo har kommet seg inn til, der det står at de har vært der og klokkeslett på det og signaturen til den som sökte).
Nei, det betyr at de har vært ute og kjørt posten i bilen sin, et eller annet sted i nærheten av Stockholm, og da de gjorde det, kom du ikke løpende og kastet deg ut foran bilen og ropte DET ER JEG SOM ER FRK. FIGENSCHOU! sånn at de kunne fått levert deg den der pakken.

Det må det jo bety.

Ingen kommentarer:

Siden sist (som er ca 16 timer siden)

Vi har fått ny kran på badet. Den forrige brakk for noen måneder siden, men det har vært mulig å bruke den ved hjelp av en vaskeklut. (Jeg o...