Ingen sommer er komplett uten litt besøk.

Jeg har besøk. Eller det har jeg ikke helt, jeg har en slags halvbesøk. Det er perfekt. Rållsis og Påskeharen er i Stockholm, og de bor ikke akkurat hos meg, men i en leilighet rett rundt hjørnet som jeg har orget til meg. Fordi det finnes en sånn tilorgingsleilighet i borettslaget. Man orger seg rett dato på internett og så har man en sånn liten plastbrikke som åpner døra men bare på den dagen du har orget.
Bare at i går, da vi sto der med bagasje og barnevogn og sengklær og handduker og en liten boks med kaffe i tilfelle det var kaffetrakter i leiligheten, virket ikke den der lille plastbrikken. Heldigvis vokste det rips utenfor døren så ingen skulle sulte ihjel, men det hadde nå vært jævla greit å få opp den døra da. Men IKKE.
Så jeg måtte farte litt for å få tak i noen som hadde greie på dette, men Noen var ikke hjemme, så jeg måtte farte tilbake og hente Rållsis og Haren som sto og spiste rips og passet Jendor, og så måtte vi farte tilbake til min leilighet, der vi nettopp hadde vært for å orge til oss den der bagen med sengklær og en liten boks med kaffe, for hva skulle vi drive og henge utfor den låste døra for, bedre å henge hjemme hos meg, så vi begynte å farte tilbake dit, men hardusett, der var jo NOEN på vei ut av bilen sin og på vei hjemover, og vi dit, og ringte på (for vi hadde jo bagasje og barnevogn og en blå ikeabag med sengklær og handduker og en liten boks med kaffe, så han rakk hjem før vi klarte å ta ham igjen) og han visste hva problemet var og måtte finne en nøkkel, så da fartet vi tilbake til leiligheten og ripsbuskene,
og så kom vi oss inn. Rållsis følte seg allerede litt ferdigorget den dagen for hun hadde hatt orgings med boardingkortet sitt. Men nå var vi iallefall sikker på at de skulle klare å finne veien selv, sånn fram og tilbake.
Jeg var i hemmelighet overmåte fornøyd med at det ikke var meg som var skyld i dette med at plastbrikken ikke fungerte fordi jeg begynte på et tidspunkt å frykte at jeg hadde orget feil dato.

Nå er Rållseharen ute på storbyliv. Jeg er hjemme på småbyliv og forbanner naboen som skal borre i veggen hele jævla tia. Borring i murvegg er ikke forenelig med at Jendor sover. Jeg har hatt ham ute på verandaen men da må jeg forbanne naboens barn (annen nabo) som har rallycross med en plastbil som på grunn av sin hule form på asfalt i bakgård bråker som en moped uten lydpotte (hvilket jeg først trodde det var) men jeg liker ikke å forbanne barn, barn er barn, så jeg tok ham inn sånn at jeg kunne forbanne den der jævla naboen istedet.
Nå gjør jeg det.

Ingen kommentarer:

plopp plopp plopp og en annen plopp

I dag har jeg brukt alt for mye av dagen på å få kjøpt bobleplast. Det lyktes meg ei.  Først prøvde jeg hos KEM, Kunstnernes eget materialut...