men ikke jungelen ut av tigeren (vidda ut av rypa)

Hvordan skal jeg formulere meg...jo, men du er kanskje en typisk nording om du tenker at det er nå best å ta med et lite ullteppe når du skal ut og trille med ungen. Selv om det jo er tredve varmegrader. Man vet liksom aldri.
Og du er kanskje like mye nordfra når du uten problemer forstår spørsmålet " Katti e det bart på verandaen" og kan svare at det er slutt på sola sånn i tretiden.

Nå: kaffe på verandaen.

4 kommentarer:

ALL VERDAS sa...

Det er nok å vera vestlending - ein veit aldri - heilt einig!

frk. Figenschou sa...

ja, men du ville kanskje tatt med paraply?

ALL VERDAS sa...

Nei, eg ville ha teke med teppe. :-) Og nå nyttar eg høvet til å seia til deg og alle lesarane dine, at eg ein gong gjekk ifrå ein unge i ein bil som blei ganske varm. Eit lite ærend berre og ungen sov, men då eg kom ut att, var ungen veldig varm. I åra etterpå, som etter kvart har blitt mange, trur eg denne opplevinga har vakse og endra seg i minnet mitt, for no tenkjer eg stadig på den episoden, og det med stadig større skrekk og gru. Eg skulle ynskja nokon hadde sett skrekken i meg på førehand, fortald meg ei soge som eg aldri kunne gløyma, slik at eg aldri nokon gong skulle la ungen bli verande i bilen, medan eg skunda meg å gjera ærend. Ungen tok ikkje skade av episoden, men eg har teke skade av han. Eg får nesten og panikk når eg ser folk dekkja barnevogna si med teppe. Så det teppet skal altså ikkje vera til å leggja over heile opninga på barnevogna. Men akkurat det trur eg ikkje du ville ha funne på. Det er sikkert berre søringar som gjer slikt.
Eigentleg har eg villa takka deg for den kjekke bloggen, for det trur eg at eg til no ikkje har gjort. Takk, takk!

frk. Figenschou sa...

Det har du jo på en måte gjort før da. Indirekte.:)

Jeg ville nok aldri levna Jendor i en bil, ikke på vinteren engang, for hadde ikke turt å gå fra ham. Noengang. Jeg er dårlig på å la ham ligge å sove alene. Tenk om han gråter den der bittelille gråten sin og jeg ikke er der? Han kommer jo til å få sjelelige arr. Garantert. Tror hjertet mitt.
Men jeg dekker vogna med teppe- men ikke hele. Bare sånn at han ikke får direkte sollys på seg for det skal de visst ikke ha.

En kompis av meg blei stjålet. Mora var på Åhlens og skulle prøve klær og satte barnevogna rett utenfor prøverommet og vipps kom det en gal dame og stjal ham. Hele Åhlens ble stengt og han ble reddet inn av sikkerhetsvakter. Men tenkt deg den følelsen da. Huff.

Fremmelig drift

Jeg driver altså med en form for glassmalerier eller bevegelige bilder for tiden. Jeg legger skjellakk og akryl, noen ganger også potetmel, ...