Ansvarsfraskrivelse

Jendor har vært på utleasing i natt. Han har sovet hos mormor som gleda seg mye mer til denne hendelsen enn hva jeg gjorde. Men det er lurt å øve seg, og det er lurt å prøve sånne ting når det ikke er så viktig. Vi skulle ingenting, vi var hjemme hos oss og skrudde opp barnegrinder der det tidligere har stått rullestoler, og så dårlig film på tv.
Det var såklart deilig med barnevakt, men jeg fikk et gjensyn (gjenføl?) med følelsen av å ha elta ungen sin under en våt kvist i skogen.
Ungen selv var storfornøyd, han hadde våkna klokken to, gledelig overrasket over å finne mormor i samme rom, og så lekt bø tittei til klokken fire. (Der andre leker "borte-bø". Jendor har litt dårlig timing, borte blir for komplisert å skulle ha inn i rutinen så det er bare PÅ. Bø og tittei altså.)
Derreter sto han opp klokken halv seks, som jo er tidlig når man har titteiet til inntil halvannen time tidligere, men dagen før sto han opp fire så jeg synes mormor burde være fornøyd med framgangen. Det var hun egentlig ikke, hun ringte klokken halv åtte for å høre om det var greit at han tok klokken-ti-luren litt før. De var visst ganske trøtte begge to.
Så nå sitter jeg her og venter på en telefon ("ikke ring, æ går å lægg mæ æ å") som sier at jeg kan dra og plukke barnet mitt fram fra den våte kvisten i skogen og ta ham med hjem.

1 kommentar:

Bergljot sa...

God helg :-)

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...