Oppe etter luft, heihei

Plutselig har det gått en uke. Hva har jeg gjort?
Det har vært litt fint vær. Mye fint vær. Vi kom oss en liten tur opp på fjellet med Jendor i meis. Ja, og så har vi vært på fest, faktisk, i tre timer, men det var nok. Altså, det var en bra fest, tre timer var det vi fikk, og det var fint.
Og så har vi stått i pappa sitt hus og ryddet. For det meste bare det.
Jeg har laget en rabarbrapai og servert hval.
Jeg skulle gjerne vært mer ute, men det blir jo vanskelig. Det må jo ryddes.
Og selges. Og gis bort. Og jedorias.

Ja, og så gikk telefonen gaiken og selgeren sa at det var programvaren i telefonen og det omfattes ikke av forbrukerkjøpsloven og det tror jeg er så feil at det ikke går å google det engang. Telefoner ER jo programvare for tiden. Det er liksom ikke bakelitten jeg har problemer med. Jeg mener at det ikke er så lett å google, fordi det blir som å google forbrukerkjøpsloven+luft på stemmen+telefon+gyldig.
Ingen har tenkt på å spesifisere at det er gyldig. For hahaha.

Her har jeg tegnet, ikke pappa, men en av elevene hans, uspesifisert, som er på verkstedet og roper på ham. Jeg har gått litt i overdrift på manometerne, men ellers synes jeg at jeg hadde fått det ganske bra til.

Ingen kommentarer:

Fremmelig drift

Jeg driver altså med en form for glassmalerier eller bevegelige bilder for tiden. Jeg legger skjellakk og akryl, noen ganger også potetmel, ...