Og rammetrøbbelet fortsatte

Jaja. Jeg har fortsatt ikke fått svar på verken reklamasjonen eller erstatningskravet jeg sendte Bakklandet ramme og kunst A/S, (tilsammen fem mail) men jeg har fått purring på regningen han sendte. Det framstår jo som lettere uproft, og problematisk.
Jeg skulle som sagt gjerne vært denne saken og dette arbeidet foruten.
På den ene siden er det ikke verdens undergang om jeg ender opp med å betale. For så er den saken ute av verden, og det er nesten så det er verdt 35.000. Men på den annen side synes jeg ikke det er helt rett å ødelegge kunstverk for deretter nekte å utbetale erstatning for disse verkene (men forsikringen er nok ikke i orden, som advokaten påpekte) og jeg synes også det er i overkant frekt å ta seg fullt betalt for en sånn kukjobb. Særlig etter at man fortvilet på verkstedet har lovet "en hyggelig pris".
Og nå har jeg sagt A, som er NEI, DU. Og da må jeg nesten sitte på karusellen til den stopper.

Det artige er jo at han har tatt seg fullt betalt for tretten verk. Det vil si at de to som ikke kunne vises fordi de ødela dem, har han ikke tatt betalt for. Kanskje fordi de ble...ødelagt?
Så var det to til som jeg ble nødt å vise med skader, fordi de hørte med i utstillingen og jeg klarte ikke erstatte dem på så kort varsel. Og så er det resten, som har fått lim klint på seg.


Bakklandet rammeverksted altså. Anbefaler ikke. Men på generelt grunnlag vil jeg si at jeg stort sett anbefaler trøndere, da.


Ingen kommentarer:

wasserbecher vesikuppi cups of water

Jendor har fått vannkopper og det er selvsagt ikke særlig praktisk når man har mye å gjøre på jobb, og ikke kan gjøre det viktigste fra hjem...