Helt vill og gal

Det er mulig jeg har hull i en fortann. Eller at den lurer med noe siden jeg slo den ut for noen år siden. Det er også mulig det er nesen det er noe i veien med, jeg har jo en slags bihuleproblematikk. Det er også mulig jeg innbiller meg alt sammen. Det  er også mulig jeg IKKE innbiller meg alt sammen, men jeg henger hardt på innbillingsteorien og utsetter og utsetter å ringe til tannlegen.

Og så har jeg vært litt vill og gal i dag, og sendt søknad på nedskriving av studielån til Lånekassen, og det er jo ikke så vilt&galt, men man skal jo, selv om det er elektroniske dokumenter, påføre dem fødselsnummer og navn og organisasjonsnummer, eller, de skal VÆRE påført dette, men jeg tenker at det er som så at det er fordi de ber om er skattemeldingen og godjent regnskap fra regnskapsføreren min, som jeg ikke har siden jeg som billedkunstner ikke har noe krav til regnskapsfører. Det er logisk at det står personnummer på dem. Men de har jeg ikke. Da vil de ha en mengde andre dokumenter, eller, det vil de ikke, men det får de, for jeg vil ha studielånet nedskrevet. Og skattemeldingen min kommer i august og dette må være sendt før mars, såh. Det som var vilt og galt var at jeg ikke som tidligere år skrev ut dokumentasjonen og påførte disse dokumentene diverse navn og nummer for hånd før jeg digitaliserte dem igjen. De er jo elektroniske dokumenter. De følger søknaden. Det er ikke logisk at det står organiasjonsnummeret mitt på en anmeldelse av en utstilling jeg har vært med på. Tror jeg.
Jeg prøver dette, iallefall.

Nå skal jeg selvfornekte og utsette noe jeg har skrevet om før i dette innlegget og veve litt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Her kjem eit lite puff: Alt tydar på tannlege. Gå og ring med ein gong, så du ikkje plutseleg ligg der ei natt og fortvilar pga. heilt grusom verk, og du kan ikkje gå til tannlegen før om morgonen. Lukka til! :-) - også med søknaden! :-)

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...