Sko. Sne, sko, kulde.

Det har gått hull i skosålen på nesnalabben min. Jeg har sånne der moderne nesnalabber, det er mitt tredje par, men det er også tredje gang det går hull i sålen så nå har jeg lært. No more Nesnalobb. For sålen er hul og blir fyllt med sne som blir til is som er ubehagelig og gå rundt og trø på og når man kommer inn smelter denne isklumpen og blir til isvann som trekker sakte inn i ullsokken din.
Så da går jeg, naiv som jeg er, på en skobutikk, og de bare, nei hahaha vi har begynt med vårsko nå.
I januar. 24. januar. Da skal man kjøpe vårsko. Det er tyve minus ute og tyve meter sne. Vårsko.
De har ett par som passer meg, jeg ville kanskje hatt dem ett nr større, men det har de ikke, så da blir det dem. Det er ecco-sko, som jo borger for kvalitet, tenker jeg, men jeg legger merke til at de ikke er foret ved hælen. Kanskje det er fordi det blir så fort slitt bort, kanskje det er noe annet smart inni, tenker jeg, merkevarelurt så det synger. For la meg si det sånn, det er godt mulig å fryse merkbart på hælen i tyve minus. For der er det jo ikke for. Så da blir man jo kaldt. På hælen.
Jeg har jo selvsagt skaller og kartanker men man vil jo liksom ha et par bysko så man ser normal og moderne ut. Det har jeg nå. De er kalde på hælen, men ellers fine nok, og deres viktigste kvalitet er denne: de er ikke vårsko.

Illustrasjonsbilde: typisk vær for flip-flops.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...