Ett foto i timen! bare at det var i går!

Ok, dette ble sjukt lite imponerende. Jeg skal ta den analysen selv så slipper dere: 
For at det skal blir bra så hjelper det om man 
a) lever et spennende og aktivt liv foreksempel i Amazonas eller Barcelona.
b) har med folk i bildene, for eksempel seg selv, eller mennesker man har spurt om det er ok om de figurerer på bloggen og det er over mine grenser
c) virkelig fokuserer på det å ta bilder, og ikke bare sniker opp telefonen i håp om at ingen ser det og knipser ett i full fart.
Jeg har brutt mot prinsipp a, b og c, og da blir det sånn som dette. Begynner på kvelden og jobber oss tibake til morran for det er så bloggete:




 
 22.00. Det siste bildet jeg tok. På vei hjem for dagen. Her skimter vi diverse tv-team som filmer dagens live-sending fra Finnmarksløpet. Veldig bra bilde av det hele.


21.00 Vi har barnevakt så vi er på puben. After Work. Det ble ikke helt vilt, og når man har barnevakt bør man egentlig benytte anledningen til å gå og legge seg kl. 1900. Det gjorde vi heldigvis ikke.

 
20.00 Vi pakker sammen etter artist talk

 
 
19.00 Her er stedet der vi skal ha artist talk. Ingen som bruker noe bra norsk ord på det. Det betyr bare at kunstnere snakker om sin praksis og enkelte arbeider kanskje. Både jeg og the Stig er med på en utstilling i Kirkenes akkurat nå, og så er det samefestival, og i den anledning osv, = vi hadde artist talk. Først var det omvisning i utstillingen. Den kom det ganske mange på, men de gikk før det ble artist talk. Bortsett fra tre stk som ville på artist talk, som var tre mer enn jeg trodde, og det ble veldig fint med en snakk om kunst rundt kjøkkenbordet på Terminal B


 
18.00 Jeg vil at klokka skal bli sju sånn at vi kan gå på den artist talken vi skal ha der jeg tror det kommer absolutt ingen.

17.00 Jeg ser oddasat. Det handler visst om gress. Vi har ikke tv, så alt som skal konsumeres av underholding hentes fra datamaskinen. Vi pleier å ha på lyset, men ettersom vi hadde barnevakt var det ingen som minte oss på det med lys.


16.00 Jeg leter etter en pysjamas som viser seg å være i vaskekjelleren. Som ikke er en vaskekjeller men et rom utfor badstua der vi tørker klær. Vaskemaskinen er ikke engang i samme etasje.

  15.00. Jeg har kommet hjem. Jeg jobber sjelden åtte timer. Det har jeg brukt lang, lang tid på å a)innse er ok og b) innse er mer effektivt. Vi skal ha lasagne. Jendor er hos mormor.


 14.00. Jeg forsøker å veve litt. Gir fort opp. For mye altinn i hodet enda.

13.00 Altinn. Man får bare skrive 1000 tegn i kontaktskjemaet. Men det står ikke hvor mange tegn du har skrevet, bare hvis det er for mange. Så må man redigere teksten, men man vet ikke hvor mye. Tekstboksen er alltid mindre enn teksten er, hvilket betyr at man må lese teksten ved hjelp av å gå frem og tilbake i bokstavene med piltastene. Man må ikke forsøke å sveipe i teksten, for det tolker altinn som at du vil tilbake til den siden du var på før, og logger deg ut og sletter teksten du holder på å redigere. Det er en fest.


 12.00 Pinnerommet. Jeg ser på pinner. Iført tøfler.


 11.00 Jeg sorterer tegninger. Jeg skulle hatt minst en arkivkommode til.


 10.00. Jeg får kaffe av meg selv på lunsjrommet.


 09.00. Photoshop. Det spennende livet som norsk billedkunstner



 08.00 Har avlevert i barnehage, skal sparke på jobb.


07.00. Badet. Jeg er så trøtt at jeg sitter på gulvet. Har isolert baderomsvinduene med bobleplast og ulltepper. Det funker veldig bra, men gleder meg til temperaturene er sånn stabilt på titallet, da skal jeg ta ned ullteppene så får vi litt dagslys.


Tviler på at jeg gjør dette igjen. Man skal selvfølgelig bruke alle sjanser til å framsnakke seg selv og si at man er bra og flink og slettes ikke baksnakke seg selv og sin egen blogging og være selvbevisst, men for en gangs skyld tror jeg vi kan være enige at det er på plass med litt realitetsorientering og si at dette ble ikke særlig bra. Og ikke var det grusomt artig å gjennomføre heller. Tror jeg vender stille og rolig tilbake til lappegnag-style.

Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...