Plan: plan plen

Ok, så har dreneringsfirmaet gjort seg ferdig, bortsett fra at de ikke har vært og ryddet etter seg på diverse ledige flater på vår og andres tomter, men de er ferdige og har vært og levert det som i tilbudet heter "20 kubikk mold til reparering av plen", og kjørt den ut der det skal være plen. Og vi ut og kjøpe gressfrø!
Men så så vi litt nærmere på våre 20 kubikk utkjørt mold, som vi skal reparere plenen på, og var det ikke voldsomt mye stein?
Jeg spør dere, er ikke dette veldig mye stein?
Jeg spurte internett, jeg spurte fb- hagegruppa i kommunen, jeg har spurt naboene, og jo, det er litt mye stein, er det ikke? Blir vanskelig å få gressfrø til å spire rett på stein. Blir mye stein i gressklipperen om det spirer rundt stein. Vi har helling ned mot E6, jeg må ned på fortauet og plukke potetstore steiner som har trillet ned fra hagen vår.

Så jeg har plukket ca tre trillebårlass med potetstore steiner, jeg aner ikke hvor jeg skal gjøre av all denne steinen, jeg har raket småstein i pyramider på plenen, vet ikke hvor jeg skal gjør av all den steinen heller, og nå er det jordlaget som er igjen så tynt så tynt at man nesten overalt ser gjennom til sandlaget under.

I morgen må det tas minst én telefon med figenschoustemme.



2 kommentarer:

Rødhette sa...

Stå på krava! Her har firmaet ikke levert til godkjent standard!

frk. Figenschou sa...

Dreneringssjefen sier Jamen det er litt stein i den molda, så nå har det blitt framsatt krav om at han kommer og ser sjøl.

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...