topz topz ikke topz

Det har vært helg. Den var veldig helgete. Barnet var hos forskjellige venner, forskjellige venner var hos oss. Vi hadde venner på middag. Voksne venner. Og vi hadde filmkveld. Ikke samme dag, ikke med voksne venner, bare vi tre. barnet foreslo riktignok at vi skulle spørre middagsgjestene om vi ikke heller skulle ha filmkveld, men jeg sa at det ikke var sikkert at de ville være med å se siste halvdel av en film de ikke hadde sett første halvdel av, fem stk i en treseters sofa, så de fikk fårikål istedet.  
Jeg fikk ikke begynt på kneler-kostymet barnet vil ha til halloween, nå blir det litt trangt med tiden IGJEN.
Vi måtte faktisk også ta en telefon til en forelder av en av barnets andre venner, fordi dette barnet driver en form for mobilterror (bare sykt mange meldinger, sykt mange oppringinger) og når barnet blir lei og ikke tar telefonen, sender hun medinger til the Stig istedet og ringer ham for å legge på når Jendor kommer i telefonen. 
Det var ubehagelig. Å ringe og sladre liksom. Selv om man er voksen. 
Og så gikk vi en fin tur på nærmsete fjell og kom over det som vel var en serbisk fangeleir under krigen. 

I går fikk jeg en mail fra tyskerten, som var sånn Hei kjære kunstner én og kunstner to, vi trenger bilder av da dere var her på besøk på museet og var i magasinene våre, til nettsiden og boken og folderen vil skal lage, men vi tok bare bilder av kunstner én da dere var her, så hva foreslår du at vi gjør kjære kunstner to?
Hohoho. Driter og drar? Nei, men om de bare har tatt bilder av kunstner én, så synes jeg jo de bare skal bruke bilder av kunstner én. Søskenbarnet mitt sier at det kommer jeg aldri til å klare å si på en vennlig måte. Vi får se. Jeg kommer ikke til å svare i dag. 

Jeg lå våken en stund i går og tenkte på alt jeg har å gjøre, og det betyr egentlig at hodet har hatt litt ferie, for jeg har ikke noe mer å gjøre nå enn jeg hadde forrige uke, det bare slo meg i går, så det er jo bra. At hodet har feriert mener jeg, det trengte det nok. Nå har jeg ingen møter i kalenderen de neste to ukene så det er topz. Men jeg har den satans tyskerten i starten av november, og en utstilling i Bodø i desember som jeg ikke engang har begynt på, og en bok som skal gis ut på en festival i februar. Alt dette er alt for korte produksjonsperioder. Det er ikke topz. Ikke i det hele tatt.

Ingen kommentarer:

topz topz ikke topz

Det har vært helg. Den var veldig helgete. Barnet var hos forskjellige venner, forskjellige venner var hos oss. Vi hadde venner på middag. V...