Når 1982 og 2018 ikke vil samarbeide.

Pappa har fått igjen penger på skatten. Jeg fikk et utbetalingskort, hypermoderne greier, men han er jo død så de kom vel ikke på noe annet, og gikk til den eneste banken som er her, som ikke ville sette inn penger på kontoen min ved hjelp av giroutbetalingsblanketten, fordi kontoen min ikke var i deres bank, og det var liksom ikke så mye å gjøre med det, jeg syntes det hadde vært tungvint nok å møte opp i banken og stå i kø og når det ikke gikk an å bruke banken til dette, syntes jeg det var enda mer tungvint.
Bankdamen sa at jeg kunne gå på post-i-butikk, siden jeg hadde konto i DNB, hvilket var ulogisk for meg, men logisk for henne, og hun er jo profesjonell, så jeg tenkte at jeg fikk iallefall sjekke det. Nå kunne jeg trava rett ned på post-i-butikk, men sist jeg var der mente de at Tsjekkia ikke var et land, så jeg er litt skeptisk til kunnskapen, og det er langt å trave, helt ned til industriområdet, så jeg bestemte meg for å kontakte posten først.
De har chat.
Man fyller ut tusen felt så får man bli koblet på.
Så blir man koblet av.
Så blir chatten stengt.
Jaha.
Så fyller man ut tusen felt så får man bli koblet på.
Så blir man koblet av.
Så blir chatten stengt.
Gjenta.
Synes de skal jobbe litt med den løsninga.

Fant ut at jeg heller fikk spørre DNB da, de har jo også chat.
Fikk snakke med en chatrobot, som ikke skjønte hva jeg mente og deretter koblet meg til et levende menneske. Caroline.
Jeg: Jeg har fått tilsendt et giroutbetalingskort, og har konto hos DNB, som ikke har filial der jeg bor. I min lokale bank sa de jeg kunne gå til post-i-butikk og de ville der sørge for at pengene ble satt inn på min konto i DNB. Stemmer dette?
 Caroline Theresie (DNB): Hei. Hvis du skal ha ut kontanter fra din DnB konto uten kort er det nærmeste post i butikk du bruker.

Var det virkelig det jeg spurte om? Er Caroline et virkelig menneske?
Bullshit-immunsforsvaret mitt er på null for tiden, jeg ble helt rasende. Åh, så ufin jeg kunne blitt. Men man skal ikke være den som ødelegger dagen for folk, selv om de ikke kan jobbe sin, så jeg sa bare at jeg ikke vil ta ut kontanter, og til slutt fikk jeg bekreftet at jeg kan prøve meg på posten.
Så jeg får vel trave ned dit en dag, og gi dem litt arbeidstrening.
Mistenker alle mulige utfordringer, men sannsynligvis en jeg ikke har klart å forutse selv, det er det som er så fint med posten.





Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...