dobbeltve dobbeltve dobbeltve

Nå er jeg liksom frisk. Det er bare det at jeg må legge meg nedpå hele tiden og ikke har ork. Jeg har sett litt på Beforeigners. Humrer litt. Sjelden jeg orker en hel episode da, men jeg har vært ute å plukket rips og snakket med naboen. Dét orket jeg. Det ble så det skjulte bunnen i spannet, og det var hele ripsbuska. Denne sommrern altså, godt man ikke er avhengig av det man sår. Tre rabarbrastilker og én bottenskjul med rips. (Lærte ordet av min tromsopprinnelige nabo i dag.) Ja, og ca fem poteter. Ingen jordbær, ikke basilikum, grønnkålen oppeten av snegler, den ene av de fem som har vokst. Venter fortsatt på at tomatene skal knoppe seg, og på bringebær. Lite blåbær i skogen. Det eneste det har blitt nok av er blomkarsen.
Godt man har koopen.

Det jeg derimothar orget litt med, er hjemmesiden min. Jeg har lenge kjent skamrødmen brenne i kinnene hver gang jeg har mer enn to treff pr dag, for den har vært så dårlig, men nå begynner den å komme seg. Lurer på om jeg skal la det være sånn det er nå, nesten helt billedbasert, eller om jeg skal legge inn noe tekst. Ta gjerne en titt: www.siljefig.com Hyl også gjerne ut om dere har synspunkter.
Nå skal jeg jo skrive søknader en lang stund fremover, så kjenner jeg meg selv rett, blir det nok litt mer pilling med den. Fordi man forgår av lede om man konsentrerer seg for mye om den der søknadsskrivingen.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...