SATAN

Eller helveste satan dumming, som mitt barn har lært seg å si, etter å ha knallet en spade i kneskålen på sin mor. Før dere setter kaffen i vranghalsen vil jeg bare påpeke at jeg ville aldri kalt mitt barn for dumming. Det gjorde jeg IKKE.
Jeg har også sagt at det kan han vente med å si til han blir atten, men han sier at han får jo til å si det, så hva er den der greia med å vente?
Nå roter jeg meg bort. SATAN. Jeg har fått en faktura i retur fordi den ikke er hundre prosent etter forskriftene, og etter å ha bannet og researchet, så viser det seg, at jaggumeg, det er rett. Jeg har gjort feil. Men jeg har jo sendt fakturaer på denne måten i fem år, og NÅ kommer det en KUK og bare MEN DET FINNS REGLER og sender meg et TRETTENSIDERS dokument!
Og det er ikke barebare å få gjort det om nå heller. Så jeg er kjempeirritert. Jeg er uforholdsmessig irritert, for jeg kan ikke se at Forskriften gjør fakturautsendingen noe sikrere. Nei. Ikke noe men. Jeg er ufoholdsmessig irritert. Og det er fordi at kanskje bare folk kunne slutte og dø og ødelegge bildene mine og prøve å vri seg unna alt ansvar og jeg kunne slutte å bekymre meg for kreft kanskje og kanskje huset bare kunne vært som lovet og bilen kunne slutte å stoppe av seg selv og kanskje jeg bare kunne husket å åpne challenge mode og trykke på Expand Area før jeg hadde nok deler til å expande areaet, og tjent 1200 simoleoner, i Sims før i dag, og kanskje det ikke var supertrivelig å ta en fridag men så bruke den til å rydde i kjelleren og gå gjennom pappas ting.
Og det der med ferie.

Greit. Greit. Jeg har det ikke så ille som jeg vil ha det til. Men SATAN.
Jeg har lyst å rope og brøle!

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...