Som man reder så lyger man

Da vi bodde i Stockholm kunne man så lett ta seg en dag fri og gå og spise lunsj og vase i byen og se noen utstillinger. Her kan man ikke det. Man kan ta seg en dag fri, men man ender stort sett opp med å rydde og vaske klær. Naturen er såklart nærmere her, men naturen krever litt planlegging og er ikke nødvendigvis noe man får avsegstyrt i barnehagens åpningstider.
Jeg trenger litt fri, altså. Det er høyst usikkert når det kan bli. Jeg har en separatutstilling på trappene, så skal jeg avholde et vevkurs, så skal jeg ha en separatutstilling til. Innimellom der er det jul, det pleier ikke være så avslappende, det er såklart hva du gjør det til, men jeg er nå en gang sånn skapt at jeg slapper ikke så godt av om det er for rotete og skittent hjemme og jeg må befinne meg hjemme i lengre tid.
Jeg har mast om ferie på bloggen før. Jeg har blitt oppfordret til å ta ferie på bloggen før. Det var en tabbe med bare 2+1 ukes ferie i sommer. Nå har det blitt litt uløselig, men jeg ser for meg sen mars/tidlig april, lure noe inn der. Det er litt lenge til. Men! Ting er ikke så lenge til når man vet at de kommer. Men. Jeg har lurt meg med det der før, jadajada, du SKAL få ferie, og så får jeg ikke det. Jeg må slutte å lure meg. Men jeg vet ikke hvordan. For det skal sies at jeg stoler ikke helt på meg selv når det gjelder den ferien i marsapril. Og jeg kjenner at jeg MÅ HA DEN. Og det er litt lenge til marsapril om det bare er en høyst usikker lureferie der fremme.

Fri. Nuh.

Ingen kommentarer:

Jobber jobben.

Det som er litt dumt med å ha tapet igjen vinduene er at man ikke kan lufte når man for eksempel har fuget med glassfugemiddel. Da blir man ...