finn én feil

Altså hvis det skal være så varmt som dette så blir det veldig vanskelig å akklimatisere seg, for det må jo være vanlig hvis det skal være noe poeng.
Jeg vet at Kirkenserne hadde knallvær den ene sommeren jeg ikke var her, i fjor, og nå tror at det har blitt den nye normalen, men det er feil. Jeg sier jo ikke at vi ha to og fire grader, men for meg holder femten i massevis. Da går kirkeneserne i sommerkjoler og turistene i boblejakke og alt er som det skal være.
Og det er forholdsvis lite mygg.
Skjønt i går var det masse vind. Og dermed knallvarmt og myggfritt.
Sjeldent.

Vi har vært en tur bakpå fjellet og samlet pinner og granatsplinter, en tur i byen for å kjøpe reker men der var ingen båt lengre, så det ble torsketunger og dét i en måned uten "r", teknologien og alt den fører med seg altså, men frosne tunger må tine så det blir hval. I går spiste vi både laks og russelaks så det går egentlig bra med aklimatiseringen (en eller to k her?) når man ser bort fra at jeg svetter.

2 kommentarer:

Rødhette sa...

To k-er: Akklimatisere. Det sier ihvertfall sprakrad.no, så da stemmer det nok. :)

frk. Figenschou sa...

takk. jeg kunne jo bare googla men jeg var liksom i flyten.

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...