Hurra for dagen

I dag har jeg hatt jebbursdag. Hele dagen. Vi har vært borte på hagesenteret for det blir jeg så sprettende glad i hjertet av. Aner ikke hvorfor. Jeg kjøper jo ikke så fryktelig eksotiske saker, ingen store artige busker eller appelsintrær eller blomstrende krydderplanter, for jeg tenker at om de er for fine har de lett for å dø. Men de HAR fryktelig artige eksotiske saker som man kan gå og se på.
Om de ikke er for fine, som for eksempel en enebærbusk, dør de kanskje likevel. For eksempel om man tar de inn til jul og så setter de ut igjen på verandaen. Man vet aldri.
Men altså, å være på hagesenteret. Rad på rad og hus på hus med artige artige artige vekster, som man kunne kjøpt om man ville. Og så kan man kjøpe sånne som mest sannsynlig klarer seg istedet, stemorsblomster for eksempel, som kan lyse litt opp ute på verandaen mens vinduskarmen jobber med de selvsåtte plantene. Og så lukter det så godt!

Jeg kommer til å savne å gå på hagesenteret på jebbursdagen min nå vi har flyttet fra Stockholm for godt og totalt. Det er en fin tradisjon. (En toårig tradisjon er også en tradisjon.)



4 kommentarer:

Rødhette sa...

Gratulerer med dagen som var! Håper du hadde en flott dag! :)

Tenkerbell sa...

Og så bursdag gikk æ altså glipp av! Pokker å unnskyld. Og gratulerer selvsagt. Fikk du kaka?

Tenkerbell sa...

Æ drikk øl med bloggen din som selskap, det e ganske koselig. Gartnern jobbe, og samen e lamme han. Ongen sover. Heldigvis kan man si, for ho e sjelden hyggelig etter 9 på kvelden.

frk. Figenschou sa...

æ fikk en slags is som åsså va ei kaka. trur æ.

Siden sist (som er ca 16 timer siden)

Vi har fått ny kran på badet. Den forrige brakk for noen måneder siden, men det har vært mulig å bruke den ved hjelp av en vaskeklut. (Jeg o...