Ny ordning

Det er ikke orden på noe lenger.
Det har det jo aldri vært, på grunn av pendlingen, men en viss oversikt over hvor ting er har man da likevel hatt.
Men nå. Kjøleskap, kolonialskap, skuffer og sånn høyskap der alt som ikke er i kolonialskapet står- det salige kaos. Og det er Jendor sin skyld. Skuffene drar han ut og så står han der og vingler og slenger alt utover. Og så legger han igjen det han hadde i hånden da han var på vei opp i skuffen. Man åpner skuffen for å ta ut stavmikseren og der ligger det en smokk og ei rangle, åttogførti utbretta servietter og den gule hansken du leita etter i skuffa under. I går fant jeg en smokk i espressokanna.
Og høyskap og kjøleskap- du har ca tre komma fem sekunder på deg fra du åpna døra til du må ha lukka den, om du ikke vil ha en lykkelig liten tornado der inne. Som blir til et rasende uvær om du løfter ham bort. Så det er bare å hive inn det du har i hendene. Hvilket fører til at det er umulig å finne noe, særlig ikke på tre komma fem sekunder, så alt man lager blir litt sånn erstatningsbasert. Ville du ha ost på brødskiva? Tyttebærsyltetøyet sto fremst. Fløte i sausen? Det var lettest å få tak i jåggerten.

Og det ligger tomme spritflasker utover hele gulvet.
Det blir endel tax-free-varer når man pendler sånn og man dessuten får besøk av andre pendlere, og det går i plastflasker, stort sett. De stiller vi fremst og nederst. Sånn at Jendor kan få lov å inventere litt når han nå en gang får opp skapdøra. Så lar han seg kanskje avlede med dem og lar glassflaskene innerst være i fred. Og det funker stort sett, men det ser jo ikke akkurat ut som vi er skikket til å ha barn. Når Jendor sitter midt i det, storfornøyd i et hjørne, og tygger på en halvflaske billig gin.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...