Bang bang

Da har jeg stått utenfor politihuset og grått. Etterhvert gikk jeg opp til kirken og sto der og tuta, det var mindre pinlig følte jeg. Det kom noen turister og så på meg.

Det er disse våpnene til pappa, det må søkes for å få dem tilbake fra politiet, jeg skal ta noen på "arv&affeksjon" og en svoger med lisens de andre. Jeg gikk innom politiet og henta søknadsskjema. En kompis gikk gjennom våpenkortet for meg, plutselig er det ikke lengre en hel haug med våpen, men åtte forskjellige. Derfor er det så mange. På politikammerset sa de at det var noen der som var interessert i ett av dem, det var egentlig litt pussig. Går de gjennom det som kommer inn og frir seg rifler?
Jeg får vel ta jegerprøven etterhvert.

Om man står utenfor politikammerset og gråter har man gjort noe galt. Men utenfor kirken har man bare følelser. Av noe slag.
Mange av dem.

3 kommentarer:

Rødhette sa...

Flere varme klemmer til deg!

paaskeharen sa...

Vi har fortsatt ikke gjort noe med våpnene etter far. Egentlig er det bare jeg som har noe forhold til dem, og det er mest sentimentalt.Men jeg bor i blokk, og har absolutt ikke behov for å ha skytevåpen i huset. De sier at jeg kan plombere dem, men da er det jo ikke skytevåpen lenger. Takk for at du deler, Silje. Jeg kjenner det helt inn i hjertet. Klem, Østen.

frk. Figenschou sa...

Ja, jeg skulle gjerne satt det der med våpen på pause, men politiet destruerer dem etter en måned, så man må liksom bare hive seg rundt, få dem ut, og så bestemme seg etterhvert.

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...