Tall

Jeg sitter her og venter på at Brønnøysundregistrene skal ringe meg opp. Jeg elsker den funksjonen, selv om det gjør meg nervøs å sitte og vente på en viktig telefon sånn der. Faktisk litt sånn nervøs-skjelven. Hva om jeg ikke klarer å ta telefonen? Hva om jeg...fumler med den og vi ikke får kontakt?
Hva om jeg må på do?

I går fikk jeg nemlig en mail fra Altinn til meg, og organisasjonsnummeret mitt, om min digitale sykemelding. Jeg er jo ikke sykemeldt så det var jo pussig i seg selv, men standardbrev er jo ofte veldig vage i overskriftene, men så fikk jeg en mail til, til meg, og organisasjonsnummeret mitt, som var et helt annet organisasjonsnummer, om den digitale sykemeldingen min.
Brevet viste seg å handle om hvordan jeg som arbeidsgiver sykemelder mine ansatte nå i disse digitale tider, men det rare var jo at jeg ser ut til å være to enkeltpersonforetak. Et dobbeltpersonsforetak? Det vil jeg jo ikke ha! Hva er det som har hendt? Hvordan hendte det?
Jeg er ganske sikker på at jeg ikke er skyldneren.
Det er faktisk mulig at jeg, da jeg meldte adresseendring til folkeregisteret, fikk to brev om dette fra Brønnøysundregistrene, men dette var ca nøyaktig da pappa døde, og ikke noe jeg tok tak i. Jeg dobbeltsjekket iallefall ikke organisasjonsnumrene i brevene, for å si det sånn.
Nå håper jeg at et menneske ringer, for dette var ikke listet opp under "vanlige spørsmål" som man blir bedt om å sjekke grundig før man begynner å ringe og plage folk på telefonen.
Og så håper jeg at jeg får snakke ferdig før de avbryter meg og sier noe sånt som "Altinn? da må du ringe altinn!" eller noe.

Jeg fikk også en mail fra megleren i går, med statistikken på annonsen på pappas hus.
Det ser ut til at en tredjedel av den voksne befolkningen i kommunen leter etter en litt sliten enebolig på Hesseng.
Meget mystisk.
Meget mystisk.
For det gjør de jo ikke. Da vi solgte i Stockholm hadde vi en fjerdedel så mange treff. Og det er jo litt mer av et pressområde. Eller ikke, om man skal tro statistikken. Hva holder folk på med? Hvem er disse menneskene som sitter og koser seg så voldsomt med annonser i gokk på Finn? 


Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...