fårikkesebilde, men

Det er et bilde jeg har så lyst å legge ut...av mitt lille spysjuke barn på sofaen, helt utslått, med en liten bukett smørblomster på bordet.
Men det er nok litt over grensen.
Men han er så søøøøt! For hvem er det egentlig som forlanger at foreldrene skal gå ut og plukke smørblomster når man ligger inne med spysjuka, uten for mye gress, men blir det for mye gress, kan man ta det vekk, altså, jeg smelter. Og dauer.

Nuvel. Bortsett fra det er ikke spysjuka så artig, men jeg har fått gå på jobb pga langt overskredet søknadsskrivingsunderskudd, og i dag ble jeg på en måte ferdig, sånn -æh-fanes-nu.sende-æ-bare-det-e-sikkert-rett-ferdig. Så litt usikker på hvor ferdig det ble og pengene trenger jeg jo, men det er også litt begrenset med denne tiden da. Nå er det planleggingsdager i bhg I ALL OVERSKUELIG FREMTID, og så drar jeg til en plass utfor Kiruna, og så skal det være vekselsbortebø til langt uti september.

Ja. Såh.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...