Hmpf.

Det er ikke det at jeg har så lyst å bruke Bring. det finnes andre fraktselskap. Men det irriterer meg at noen med vitende og vilje går inn for å gjøre det så vanskelig. Særlig når Noen er et tidligere statseid selskap. Det viser seg at man må være kunde hos Bring for å få lov å bli kunde hos Bring, fordi de bruker kundenummeret for å regne ut prisen.

 La oss ta regneeksempelet fra for noen dager siden. Det der der man måtte bruke fire tabeller for å finne soner, og man da kom opp med en pris. Bortsett fra at jeg ikke fikk det til for jeg gikk meg vill i tabellene. Vel. Uansett hva jeg hadde kommet fram til, hadde det ikke vært korrekt, for JEG tok jo ikke utgangspunkt i noe kundenummer. Her har man altså produsert fire fysiske trykksaker i hvem vet hvor mange eksemplarer, og digitalisert dem, og lagt dem ut ender "regn ut pris" og så er de faktisk ubrukelige.
Stå på, Bring.

JA, jeg er fortsatt i søknadsmodus. For tenk.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...