Rom for forbedring

Ja er det noen som ikke jobber jobben sin i dag så er det meg. Det går fryktelig tregt her. Jeg har svart på en jobbmail, chattet med en annen kunstner om det å være kunstner, og så fikk jeg en mail fra forbrukertilsynet om at de ikke kunne ta imot delte mapper, og siden jeg hadde sendt dem filene/dokumentasjonen om den uskikkede snekkeren på den måten, så kom ikke de videre med saken. Og ikke jeg heller. Om jeg kanskje kunne laste opp filene via nettsidene deres og ja, det kunne jeg vel...
På nettsidene deres står det at man ikke må laste opp mer enn fire bilder men der er ikke vi i denne saken, for å si det sånn. Da dekker vi ikke engang skadene. Jeg har kommunikasjon med snekkeren om balkongen, bilder av balkongen, kommunikasjon om vinduene, bilder av vinduene, bilder av terassen som ramla ned, bilder av vannbordene som løsner, fagkyndige rapporter, bilder fra snekkerne som reparerte balkongen...til sammen 58 vedlegg. I eftertidens klare lys ser jeg vel at jeg kanskje kunne samlet noen av dem i PDFer, men i fortidens grumsete belysning syntes jeg det var lurt å samle vedlegg som hang sammen i mapper. Det er jo det. Lettere å bla. Men et mareritt å sende inn når du må laste opp et og et vedlegg. Og gi det et navn. Og en beskrivelse. Og beskrivelsen ikke kan ha mer enn 25 karakterer og ikke inneholde æ, ø, eller å. Og nettsiden ikke sier ifra om det før du prøver å sende inn. Kunne jo for eksempel vært umulig å skrive mer enn 25 tegn da. Det er ikke sånn de har løst det. 
De skulle visst få nytt system. Virket som de gledet seg. 

Det minnet litt om det året Kulturrådet begynte med elektroniske innsendelser, og det var jo en glede (sametinget ville på det tidspunktet fortsatt ha billedmateriale på lysbildedias) (altså det var ikke kulturrådet som var ekstremt tidlig ute her, så det er sagt) og man istedet for å laste opp CVen som en pdf, måtte legge den inn én og én linje. HVA utstilling HVOR bergen NÅR datoen inn der HVEM er det meg de mener? eller de andre? hæ? SLUTT har jo skrevet dato allerede- og flere felt som var like ulogiske og hver gang du hadde skrevet inn i feltet måtte du laste OPP feltet også. Herregud. Da hadde jeg en forholdsvis kort CV og jeg gadd jo ikke fylle inn hele en gang. 
De har kommet seg voldsomt. 
Det vil si jeg har jo også vært den som har sittet og lest disse søknadene, og systemet for å lese søknader er fortsatt like ille. 
Eller.
Nesten.

Men nå sitter jeg her da, og har ingen flere systemer å skylde på, og burde egentlig vært på det andre kontoret og laget en utstilling, og det hadde jeg jo faktisk gledet meg til, men nå som jeg skal det er det ikke det jeg gjør. 

På den lyse side har vi kjøpt sofa! For vi har jo laget hybel for å forbedre muligheten til å sees etter halv åtte på kvelden, når barnet legges og den ene foreldrepersonligheten er oppe og legger til klokken nærmere ti, og den andre foreldrepersonligheten er nede og ikke ser på serier den andre egentlig også vil se, til klokken nærmere ti, men nå møtes vi bare der oppe på hybelen ved barnets rom og ser serier og tilogmed rekker å prate sammen i løpet av dagen. 
(Barnet takler ikke denne enorme omveltningen kjempebra. Vi er to meter lengre vekk.)
Og så har vi sittet på ikke veldig komfortable lenestoler og så ville vi ha sofa når det ble romjulssalg og så er vi jo ikke de som klarer å bestemme oss, for det er så lang leveringstid på alt og er det om åtte uker man vil ha sofa? nei det er nå! og så hadde de en utstillingsmodell på salg men den var hvit. Så godt som. Og det gjør den jo absolutt ikke stygg men ganske upraktisk. Og det gjorde at vi ikke klarte å bestemme oss men så bestemte vi oss bare og nå har vi kjøpt hvit sofa. Nede i stua har vi fortsatt det grå bohushelvettet som alle norske hjem har, og den har blitt både spydd og sølt i uten at noen kan se det, og jeg har nevt for Jendor at jeg helst ser at han ikke spyr i den nye sofaen, men bruker den gamle, og da ble han enormt nervøs for hvordan skulle han klare DET, og vi får vel bare se.
Og den kommer klokken tre i dag så da må jeg dra tidlig fra jobb, friheten vet dere.
 
Og nå fikk jeg en mail fra en kurator som kommer den femtende februar og det var bra får da har jeg noe å jobbe mot, og da jobber jeg kanskje litt mer jobben her fremover. 


Ingen kommentarer:

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...