STORMENDE inn i nåværende århundre

Vi har et jævla svært hus. Det er masse kvadratmeter overalt. Veldig mange av disse kvadratmetrene kan ikke brukes til så mye, det er ganger og kroker og rom uten vindu og... det er liksom veldig mye transportetapper og dører over hele huset. Vi har 22 dører. Det kan ikke stå noe der det er en dør. 

Oppe har vi tre soverom, et bad, en gang og en slags gang til, eller, det er et rom men vi kaller det bare mellomrommet for det forbinder to av soverommene med badet med et generøst antall kvadratmeter. Vi har fundert på å slå det sammen med et av de andre rommene, men det er litt plunder med bærevegger, og nå som vi må bruke hele vår jordiske formue på å rydde opp etter en snekker som ikke kan snekre så er det ikke aktuelt å bruke penger på det. 
Det tredje soverommet har vært syrom, men her i vinter tok jeg en avgjørelse på at det skal bli hybel. Ikke at vi skal begynne med utleie men som jeg har nevnt, vi trenger et rom der vi kan tilbringe kveldene sammen mens barnet øver seg på å få sove. Da ble syrommet flytta ned i kjellerstua som også tildels er et arbeidsrom for the Stig. Jeg luftet dette som en mulighet på hørstparten, og det ble bare sett problemer med forslaget, både gjennomføring og resultat, så da gjorde jeg det bare selv, mine slitne knær bærende opp og ned trapper med alt, for skal det gjøres så må noen gjøre det og det er meg. Også fordi jeg liker jo å holde på.
Og det ble gjort, og det ble hybel på den syvende dag. Og så kjøpte vi som tildligere omskrevet sofa til den. Hvit sofa. Rødvin forbudt.

Så satt vi nå der i vår nye sofa, oppe på hybelen, og så på Slow Horses på min lille mac og det ER jo helt åpenbart at det kan stå en tv på den TV-benken som står under vinduet. Og det er jo salg nå. For man må ha macen ganske nært og da får man ikke slanget seg utover sofaens fulle potensiale. For da velter man krakken macen står på. Og ligger man for langt unna ser man ingenting.

Så nå har vi også plutselig kjøpt TV! På salg.
Og det har vi ikke hatt før. Tror vi. Ikke en som vi har eid men vi leide en plass med TV for ca femten år siden. Og da var tv-eiing en annen affære, så da vi kjøpte tv i dag hadde vi mange spørsmål. Mange. Tror han ungdommen ble litt satt ut. Kommer det lyd ut av den, spurte jeg for eksempel på et tidspunkt. 

Nå har vi altså TV. Snart. Og det blir jo noe nytt. Og det ble en dyr sofa. For jeg har ikke kjøpt den vinkjøleren enda.

 
Hybelsofa

Hybeltvbenk. Uten TV. Meeeeeen hva ooooom..osv.

Ingen kommentarer:

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...