Så utrolig mange spørsmål

Nå er alt pakket! Nå er alt sendt! Tilogmed den siste pinnen som jeg har lett etter siden lenge før jul dukket opp ett kvarter før transporten gikk og jeg fikk lurt den ned i en av kassene. Den var en plass jeg har lett hundre ganger før. Ikke så flink å lete. 

Og så startet jeg dagen med en veldig trivelig kuratorsamtale, fra mitt ateliér!, som betyr at jeg har fått tilgang på internett. Det var ganske hakkete selv om lyden var stabil, så ikke hundre prosent bra, men mye bedre enn det har vært. Og nå som det var avsegstyrt var planen å rydde på ateliéret og gjøre alt klart til nystart på mandag, men det er så kaldt. Hvorfor er seksten grader så kaldt? Det er jo plussgrader og alt. Jeg blir så kald i kroppen av det selvom det jo er...plussgrader. Her inne på tegnesalen er det litt varmere, så da blir jeg liksom bare sittende her enda her har jeg jo ingenting jeg skulle gjort. Ryddet her i går. Her er det 22/17 grader. Altså 22 grader i hodehøyde og 17 på gulvet. Man blir underlig frosen av det også faktisk. 
 
Men i morgen er det helg, da skal vi stå opp og så skal vi fyre i ovnen og så skal vi ikke labbe avgårde i mørtna og kulden i alle klærne vi eier i forskjellige lag på kroppen mens bilene suser forbi alt for nært og kaldgufset står inn fra sør og gjør at -22 føles som -35. Nei det skal vi ikke for da skal vi være inne. 
Væremeldingen sier -23 og det er da man lurer, er det -23 føles som -23 eller er det -23 føles som -45? Hvorfor melder de ikke det? Det er jo det man lurer på! Hvor kaldt det er for MEG, ikke for gradestokken! Og hvorfor er det aldri -21 føles som -5? Hvorfor får vi aldri den?
Jaja. det spiller ingen rolle for i morgen skal jeg være inne faktisk. Og i neste uke er det meldt rundt ti minusgrader, OG DET FÅR VI NÅ SE PÅ DA, som hun sa, piken, men man kan jo håpe, i det minste. 



Ingen kommentarer:

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...