Take 2

I går var jeg ikke høybegeistret for arbeidsårets start. Det handlet kanskje litt om å ikke egentlig komme i gang heller.
Det jeg misliker nest mest på jobb er å gjøre prosjektregnskap. Årsregnskap er helt greit, det er jo liksom bare å telle penger. Så mye hadde jeg så mye har jeg igjen ferdig. Prosjektregskap skal passe med de pengene du har fått i prosjektstøtte og det gjør det jo ikke. Man har brukt mye mer og noen har gitt tyve tusen og noen hundreogåtti og tenger de å se samme regnskap og det føles som man trikser og mikser og det gjør man ikke.
Jeg blir litt stressa av det rett og slett. 
Det jeg misliker aller mest er å pakke og det var det jeg gjorde i hele går. Jeg blir ikke stressa av det, jeg forgår av kjedsomhet. Jeg trodde jo egentlig jeg var ferdig, for det var jo forutsetningen for å ta juleferie, men så skulle noen ha tre verk til og dermed gikk mesteparten av den dagen. Jeg var vel ferdig nærmere to. 
Jeg vet sannelig ikke hvorfor jeg misliker det så sterkt, det er bare kjedelig. Og det føles ikke som en produktiv del av jobben heller. 

I dag skal jeg pakke et mye mindre verk, og så skal jeg sende de tre store jeg har pakket på siden før jul, og så skal jeg rydde litt. Da blir det triveligere. Og så kommer vel arbeidsåret i gang på ordentlig.

Ingen kommentarer:

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...