8 kommentarer:

Tenkerbell sa...

For en hjemlengsel æ får!!! I natt drømte æ at æ reiste te Kirkenes for å besøke dæ. Taket på flyet blåste av mens vi fløys nordover, men vi klarte nu å lande på Høybuktmoen likevel. Å så kom du å faren te ho Ane (ei som e venninna av mæ på ordentlig) å henta mæ i en gammel rød pick-up. Pick-upen klarte imidlertid ikke å kjøre opp bakken, for den va så bratt, så vi måtte kryp opp der. Æ huske at vi kom frem, tel et fint hus i fjæra, å så huske æ ikke mer.

Æ har hjemlengsel!

frk. Figenschou sa...

æ lure sånn på kordan æ ser ut når du drømme om mæ!

Tenkerbell sa...

Du e litt lav (og siden æ åsså e litt lav ville kanskje andre klassifisert dæ som veldig lav), har halvlangt mørkt hår som e litt firkanti klept, alltid leppestift type kjemperød!, å så smile du hele tia. Egentlig ligne du litt på søstrene Klaudiussen, bortsett fra at du e mørk, å det e ikke nokka dårlig komplement, for dæm e vakker!

Korsn ser du ut sånn i virkeligheta?

frk. Figenschou sa...

haha!
æ e lav, men høyest i familien, det e dæm som e veldig lav. Æ har mørkt hår å krølla, som blir litt sånn umulig uansett kordan æ e klipt. Å så har æ stort sett brilla, men inni mæ har æ det ikke.

Tenkerbell sa...

Hah! Æ bomma litt å traff litt, å æ antar du smile hele tia :) MEN æ blei forfær over at du har krølla!

frk. Figenschou sa...

æ vet! æ å e litt forfær over det!

Polly S Jones sa...

Jeg prøver å se for meg deg uten krøller. Men det går ikke

frk. Figenschou sa...

jeg har jo sånn rettetang, men jeg ser bare så tjukk ut.

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...