Hurra!

Facebook kan være litt forstyrrende på hverdagsplanet, men kommer virkelig til sin rett på  fødselsdags...planet. I dag har jeg fått gratulasjoner fra Norge, Færøyene, Sverige, Korea, Slovakia, Danmark, Finland, Thailand, på sydsamisk, nordsamisk, diverse dialekter, finsk, engelsk, øh, ja, jeg har ikke helt oversikt.
Jeg blir SÅH glad av alle de der artige gratulasjonene. Jeg prøver å ikke tenke på bildet av åtselbiller "som hadde samlet seg for å feire meg" som en litt entomologisk forvirret person med begeistring for marihøner sendte.

I morgen er dagen da flest stockholmere fyller år. Det er litt et under at folk fortsatt gidder å gratulere folk på tampen av april. Ikke bare på facebook men på sms og telefon og det hele.

Staselig.
Rett og slett.

1 kommentar:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Så bra! Fb kan være rimelig overfladisk, men det ER jo gøy å få bursdagshilsener. Mitt siste innlegg handler også om fb, det har engasjert.

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...