Og kanskje har jeg feiret midsommar

Iallefall var jeg hos Koftesømmersken på middag i går kveld. Vi var et lite gjeng der, og ettersom jeg har skjønt at midsommar ikke er som sankthans og krever bål, og det ikke var noe bål der, for vi var jo inne, spurte jeg Koftesømmersken "feirer vi midtsommar nå?" Hun keik bort og sa "typ."
Jeg vet ikke om det betyr at a) midtsommerfeiringen vår var utradisjonell, b) vi egentlig er for internasjonale/samiske til å feire noe så gjennomsvensk og egentlig tar stilling imot hele sulamitten eller c) at vi bare tilfeldigvis hadde en middag på en dato som viste seg å være midsommarafton.
Så, kanskje, med andre ord. Vi hadde ikke sånn grønn pinne med ringer på som vi sprang rundt iallefall.
Koftesømmersken serverte drinker. Jeg kjenner henne jo og spurte om de var sterke og hun bare neida. Jeg var litt skeptisk til uttalelsen men fant ut at de faktisk ikke smakte sprit i det hele tatt.
Jeg fant også ut at jeg hadde mista følelsen i nesetuppen og kinnbeina.

Og i dag sov jeg til over elleve. Og det var så fantastisk å ikke våkne klokka syv for å begynne å leite etter noe å bekymre seg om, sånn utstillingsrelatert, eller noe logistikk, eller lånekassen eller kanskje tilogmed noe av regnskapsmessig art. Bare sove. Tror jeg trengte en sånn der midsommarfeiring.
Evt bare noe sterksprit.

1 kommentar:

Anonym sa...

Å, så kjekk blogg! Immer noch! :-)

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...