Papir og blyant!

I dag har jeg vært og kjøpt litt papir og sånt. Det er det artigste.
Ikke nødvendigvis papir, men matriell generelt. Kunstmatriell. Da er man liksom i gang, man forbereder, men man har ikke kommet til det stadiet der man ikke vet helt hva man skal tegne eller bare tegner feil. Man er på opptur! Man handler inn!
Jeg er veldig glad jeg fortsatt har tilgang på Stockholm, for i Kirkenes får man ikke tak i det man skal ha om man er kunstner. INTERNETSKI! roper alle, men man vil gjerne kjenne på papiret eller se på fargen eller teste krittet. Jeg var på opphørssalg på en hobbybutikk for ikke lenge siden, og jenta i kassen sa at det var vanskelig å drive en fysisk hobbybutikk, for de eneste kundene som kom i butikken var kunstnerne, alle andre satt hjemme og bestilte på nettet.
Så jeg benytter anledningen når jeg nå er i St.Hlm.
Og da jeg kom hjem så jeg at det hadde jeg visst gjort før, her var jo papir. Jaja. Jeg forbereder meg på å starte på jobb igjen, litt i overkant mange papirtyper er en bra måte å komme igang på.
Jeg skal tegne til en utstilling. Det har jeg aldri gjort før, bare til skissebruk.
Jeg vet ikke helt hva. Eller hvordan. Men nå har jeg iallefall papir å tegne på.
Jeg tror jeg skal snikteste papiret litt. Håper ikke NAV ringer og kjefter på meg.

1 kommentar:

mormor sa...

Gleder meg masse å se dine fine streker på papiret!!

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...