Gratulerer med dagen, da.

Idag er det mer ah enn hmpf. Jeg tegner litt.
Det er søttenemai. Det blir vel syvende utenlandssøttendemaien på rad. Året før var jeg syk og året før var også utenlandssøtnemai. Niende gangen jeg ikke er med på moroa. Og jeg har jo aldri vært noe syttendemaimenneske, jeg har vært tubaist, men jeg merker at jeg blir litt sånn åååååh når alle medier fylles opp av folk som stryker bunadsskjorter og surrer skalleband og i det hele tatt. Jeg vil også være med.
Det er jeg ikke, jeg tegner på kontoret. Jeg venter halvveis at pappa ringer og spør hva jeg har gjort hånden. Han har syn som en ørn, ifølge noen vi ikke trenger å navngi, men den ørna har mista brillene sine ned i en eller annen høyspentmast. Det er en hanske jeg har på hånden, sånn at det jeg har tegnet blir der jeg har tegnet det og ikke utover hele arket.
Jeg skulle hatt nye linjaler, det er ikke en livsnødvendighet, men jeg har brekt en og en av de andre har hakk og den tredje hadde noen klistra et plaster på undersiden av og den får jeg ikke ren så den lager merker overalt. Den skulle hatt hanske.

Jeg er litt med på moroa, søstersen strever med sjalet så jeg konsulterer over chat. Egentlig har hun fått det ganske fint til, det ble bare litt spiss vinkel, og nå prøver jeg å få henne til å forstå hva jeg mener med det. Telefonen hjelper ikke til. "Leppefisk!" er ikke så pedagogisk. Men jeg trodde vitterligen jeg skrev "kjempefint".
Igår skreiv jeg at jeg hadde skjært skammen. Etiske! Men hun begynner å bli så vant til telefonen min at hun skjønte at skjært skammen betydde "skjønt sjangeren". Etiske va litt verre, jeg mente hun skulle bake rundstykker. Det er litt irriterende, det er bare i chatten på facebook det blir sånn. Eller, jeg sendte jo en melding til snekkeren som lydisolerte, om han var heftig?
Eller ferdig, som jeg trodde jeg skrev. Min venninne Ako fikk en melding om en åpnig som varte fra "romvesener til fire." Hun strever allerede litt med svensken så det å få en meldig på ren tullenorsk gjør ikke kommunikasjonen enklere.

Det begynte med nasjonaldag og sausa ut i telefonterror. Dere få ha en gratulasjonsrik dag, dere som feirer.



.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...