Jeg tror det er fredag men det er vel kanskje tirsdag.

For en ineffektiv dag.
Jeg skriver søknader, som jeg gjør på denne tiden av året, jeg har dårlig tid i år og vet jeg kommer til å gå glipp av flere dager.
Jeg er tung i hodet. Jeg hadde sagt til meg selv at om jeg trengte litt luft skulle jeg gå på posten og poste noen bøker og presanger jeg har liggende. Og et brev fra Nordea som kom i retur, fordi de ikke evner å fortelle meg hva slags vedlegg de vil ha når man avslutter kontoer og da benytter jeg anledningen til å skrive sure brev som nytt vedlegg om at man må gi riktig informasjon når informasjon etterspørres. Men nå sitter jeg her og venter på en adresse som skal komme på sms og skrives på en presang, og på 11 kg papir som plutselig skulle komme med Schenker. Hurra!
Jeg har bestilt tegnepapir for 3000 kroner (gikk litt i overdrift, men, papir!) og det er visstnok ankommet gokk. Det kommer visstnok utkjørt. Kan ikke være på vei til posten med sure følgebrev da.
Mmmm, papir. Det blir bra. Deriblant noen veldig dyre ark, men jeg vet ikke hvilke som er hvilke når de kommer i en sånn ladning, og det er bra, for vet jeg at arket koster hundre kroner så tør jeg jo ikke tegne på det.

I morgen er det visning, og megleren tror det blir solgt i løpet av torsdag. Det blir nok ikke så veldig effektiv arbeidsdag den dagen heller, om det blir budrunde, så vi drar like greit og tømmer huset. Haha. Vi drar og BEGYNNER å tømme huset. Det som gjenstår nå er møbler og verktøy.
Det blir bra å få tilbake spisebordet som har vært på utlån, og stuebordet, og alle potteplantene.
Og så blir det bra å få solgt det på den måten at da er ikke alt som har med pappa å gjøre, arbeid. Det blir fælt. Men det blir ikke fælt ispedd tusen ting som skal gjøres og tusen ting andre har sagt de skal gjøre men ikke gjør, og irritasjonen og den ekstra arbeidsmengden i det.

Og så må jeg selge noen møbler. Dobbeltseng, enkeltseng og køyeseng, noen?

Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...