Litt om interiørarkitektur.

Jeg har jo flere ganger skrevet om det der at jeg så ofte kommer opp i matematikk mens jeg sover.
Altså, at jeg drømmer at jeg må ta eksamen i matte og jeg har verken vært tilstede på forelesningene eller lest én side av pensum. Dette ble så plagsomt at jeg begynte å undersøke mulighetene for å komme meg gjennom mattepensum på videregående i løpet av to dager, ved hjelp av min forhenværende eks-stesøster matematikeren. Hun mente det skulle gå bra, jeg var i tvil.
Jeg har ikke drømt det på en stund så det er mulig det hjalp å ta litt tak i det.

I natt kom jeg opp i Humor for interiørarkitekturfaget.
Det var liksom litt mindre stress. Ikke fordi jeg brød meg mindre om fagene og min egen flinkhetsinnsats da jeg var  ferdig med gymnas og kommet meg over på høgskole, skjønt det gjorde jeg nok også, men fordi det var et forholdsvis lettlest pensum, og jeg innså at sjansene for å stå var ganske store. Selv om jeg som vanlig ikke hadde vært til stede på forelesninger eller lest. Eneste aberet var at jeg måtte levere inn pensumlitteraturen (én bok) en uke før eksamen, fordi læreren som skulle lage prøven ikke ville skrible i sitt eget eksemplar av boken (han var også forfatter av den), men jeg fikk lånt ny på biblioteket. Etter en ettermiddag hadde jeg lest en tredjedel.

Dette kan bety at jeg føler at jeg bedre er i stand til å takle de prøvelser livet kaster i hodet på meg.
Det kan også bety at jeg ikke har særlig mye respekt for "interiørarkitekturfaget" og velger å bruke nettene på å latterliggjøre det.

Den siste der, tror jeg.

Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...