Sånn går nu dagan

Jeg er syk og hjemme.
Det er helt greit, det er ingenting som brenner. Ved hjelp av fagforeningens advokat styrer jeg med det der rammestyret, men Bakklandet Ramme og Kunst AS svarer ikke på henvendelser, så da sildrer arbeidsmengden liksom ut i sanden etterhvert. Sannsynligvis har de ikke forsikring, til tross for påstander om det motsatte.
Jendor er heller ikke helt på topp, men han er litt vanskelig å avgjøre, ettersom han også på en god dag er ganske "viljesterk". Som de sier i barnehagen. Så han fikk gå i barnehagen, ettersom foreldrepersonligheten kanskje ikke er det beste alternativet. De skulle ringe om de mistenkte at han ville ha det bedre hjemme.

En ting er jeg takknemlig for: Vi har omtrent ikke vært syke siden pappa døde. Jeg har vært forkjøla en gang, det har vært litt snørr og host, men ikke mye. Ikke spysjuka, ikke røde hunder, ikke munnogklovsyke, eller jo, det hadde vi men så mildt at vi ikke fikk det med oss, og takk og pris for det der. For mens det sto på som verst og ræksjuka raste i barnehagen, da tenkte vi, det der klarer vi ikke. Rett og slett ikke nå. Ikke bli sjuk.
Og ingen ble syke. Og det virker som en filleting i eftertidens klare lys, men der og da ville de virkelig krevd energi av oss som vi ikke hadde. Så takk for det, lajfet.

Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...