Klikk klikk ikke klikk

En ting er litt forvirrende. Jeg kan foreksempel ha fire likerklikk, jeg mener, fire humreknapper, på et innlegg. På denne internetts mest lest blogg. Ja. Og da blir jeg glad. Så går det et par dager. Så oppdager jeg at nå er det tre. Og et par dager senere er det to. Hva skjedde der? Sitter det noen kinesere en plass og hamrer løs på internetts alle humreknapper på måfå og så oppdager Blogger det og rydder opp? Eller var det noen som humret og som deretter tenkte godt og grundig gjennomm innlegget en søvnløs natt, Nei, vet du, sa du til deg selv der du stirret opp i mørket, SÅ morsomt var det ikke, og jeg liker jo egentlig ikke når man legger ut artige historier om ungene sine, åkeinei, det første jeg skal gjøre i morgen er å fjerne klikket mitt.
Eller var det noen som leste gjennom innlegget en gang til og ikke humret ved gjennomlesning, og derretter tenkte at det beste er nok å fjerne klikket da, for nå humret jeg jo ikke. Eller innså du at du egentlig bare hadde humret litt lett inni deg, men ettersom det ikke kom noe lyd ut blei det strengt tatt villedende å trykke "humre"?
Hva skjer? Hvorfor gjør dere dette mot meg?

5 kommentarer:

Rødhette sa...

Hehe, i skrivende stund har du fem humringer på dette innlegget. Jeg kan ikke svare for andre, men jeg fjerner ikke humringer eller poeng hos deg. Jeg har noen tilsvarende knapper på mine innlegg, men de benyttes skuffende sjeldent. Men jeg har oppdaget nylig at to som syntes et innlegg var morsomt, ble redusert til én. Litt skuffende, det også. :) Men jeg aner ikke hva som skjer hos deg, altså. Høres snodig ut.

Rødhette sa...

Høh? I -denne- skrivende stund hadde du INGEN humringer igjen! Så jeg gav deg et nytt klikk der, slik at du ihvertfall har ett. Merksnodig.

frk. Figenschou sa...

Tro om det klikket utlignet det forrige?

frk. Figenschou sa...

Nå er det tre.

Anonym sa...

Nå er det fire! Eg plar å lesa i e-posten, og der er det ingen knappar å trykka på. Elles hadde det blitt mange fleire trykk på knapp frå meg! :-)

Fremmelig drift

Jeg driver altså med en form for glassmalerier eller bevegelige bilder for tiden. Jeg legger skjellakk og akryl, noen ganger også potetmel, ...