Nå: slappe aaaaav

Jepp nå er det mandag og planlagt fri. Jeg skal: ta imot utstilling, skrive fakturaer, arkivere vedlegg til fakturaer, rydde plass til utstillingen jeg tar imot, møte handtverker som lager skilt, purre rammemaker for sum han skylder meg pga overbetaling, (vi er enige om at det er overbetaling,) leite etter transportbyrå, planlegge evt ny innramming, levere verk hos gallerist til lokal salgsutstilling, gjøre regnskap for lokal utstilling, planlegge osloutstilling nå som jeg har vært og sett på lokalene, det innebærer noe myrullkoking, og se på hvilke verk jeg eventuelt kan ramme inn selv, det innebærer å finne fram alt jeg har gjort,  så hva tenkte jeg på? Fri nå? Prøvde jeg å lure meg? Det ville i såfall ikke vært første gangen, men jeg går vanligvis ikke så fordekt til verks.

Vel, fri blir det ikke, men det hadde jeg jo før osloturen, så nå er jeg rask og kjekk og klar til å brette opp armene.
Og SÅ er jeg klar til å ta fri. Hvis jeg VIL. På et noe senere tidspunkt.

Men først må jeg finne ut hvor i all verden på mine 24 kvadrat fordelt på to rom skal gjøre av en kunstutstilling. Og hvor jeg skal gjøre av de tingene som allerede står der jeg har tenkt å innkvartere en kunstutstilling.
Dette har jeg tenkt å løse ved hjelp av magi.

Ingen kommentarer:

wasserbecher vesikuppi cups of water

Jendor har fått vannkopper og det er selvsagt ikke særlig praktisk når man har mye å gjøre på jobb, og ikke kan gjøre det viktigste fra hjem...